Optimistlik Jaanus Levkoi: valikmängudel peaks meil käike jaguma

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaanus Levkoi
Jaanus Levkoi Foto: Karli Saul

Eesti naiste korvpallikoondis alustab reedel Luksemburgis 2015. aasta EM-valikturniiri, kus peale võõrustajate tuleb vastamisi minna Hollandi ja Kreekaga.

Peatreener Jaanus Levkoi sõnul on sel suvel rahvusnaiskond ühtlase koosseisuga ja võimaldab proovida mitmesuguseid taktikalisi käike. «Igale positsioonile on normaalne vahetus olemas ja seetõttu olen rahulik. Mänguliselt saan erinevaid asju proovida, käike peaks jaguma,» sõnas Levkoi.

Mängus Luksemburgiga alustavad Merike Anderson, Mirjam Nikolai, Heila Rosenfeldt ja Viive-Kai Rebane, viiendana saadab peatreener väljakule ilmselt Maaja Bratka või Laina Mesila-Kaarmanni. Vahetusest on võtta ka mitmekülgne Kerli Haas ja taas on koondises Tallinna Ülikooli naiskonna liider Pirgit Püü, kes annab tagaliinis samuti lisakäigu juurde, seda eriti hetkel, mil mängujuhid Kati Rausberg ja Jana Rannaveski ei saa osaleda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles