Kaks avariid: purjus noored roolis, kaheksa inimest haiglas

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Eile toimus Eestis kaks avariid, kus noored purjus autojuhid kaotasid sõiduki üle kontrolli ning sõitsid teelt välja, saates seetõttu haiglasse kokku kaheksa noort inimest.

Esimene avarii toimus eile öösel kella 00.58 ajal Järvamaal Paide vallas Pärnu-Rakvere-Sõmeru maantee 96. kilomeetril, teatas politsei korrapidaja. Sõiduauto Ford Mondeo, mida juhtis alkoholijoobes ja vastava kategooria sõiduki juhtimisõigust mitteomav 24-aastane Kaisa, sõitis valesti valitud sõidukiiruse tõttu teelt välja kraavi.

Järvamaa haiglasse toimetati sõiduki juht, samuti sõidukis viibinud 27-aastane Anar, 22-aastane Juuljus, 18-aastane Kristiina ja 17-aastane noormees.

Politsei teatel olid neli kaasresijat autos kinnitatud turvavööga, taga keskel istunud isik aga mitte. Nõuetele ei vastanud ka sõiduki rehvid.

Teine sarnane avarii toimus eile õhtul kella 21.46 ajal Hiiumaal Kõrgessaare alevikus Nõmmerga tee 2 juures. Nissan Patroli roolis olnud alkoholi tarvitamistunnustega ja vastava kategooria juhtimisõigust mitteomav 25-aastane Märt kaotas auto üle juhitavuse ja sõitis teelt välja vastu puud.

Kärdla haiglasse toimetati sõidukis kaasreisijatena viibinud 22-aastane Mart, 27-aastane Villu ja 20-aastane Marten. Sõidukis olid esiistmed ja taga paremal vaid üks iste ning turvavöösid polnud üldse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles