Tallinna kvartalisiseste teede remont lõpeb 31. augustiks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kvartalisisesed teed saavad korda.
Kvartalisisesed teed saavad korda. Foto: Margus Ansu.

Kvartalisiseste sõidu- ja kõnniteede kapitaalremonti on alustatud kesklinnas ja Lasnamäel ning lähiajal algavad tööd ka teistes linnaosades. Enamik remonditöid on kavas lõpetada hiljemalt 31. augustiks.


Tänavu on kvartalisiseste teede kapitaalremondiks ette nähtud 59,4 miljonit krooni. Majadevahelisi sõidu- ja kõnniteid ning parklaid korrastatakse kokku 164 585 ruutmeetrit.

Suuremad sadevete kanaliseerimise tööd toimuvad aadressil Randla 24, Madala 11, Madala 20, Kari 7, Mustamäe tee 185 - 187, Akadeemia tee 2 ning Kauna tänaval.

Tööde käigus vahetatakse välja tänavate äärekivid, freesitakse välja asfaldi pealmine kiht ning asendatakse see uuega. Samuti taastatakse haljastus ning paigaldatakse uus teekattemärgistus.

Linnaosade kaupa tehakse väiksemad tänavad korda Lasnamäel Kuristiku, Priisle ja Mustakivi asumis, Põhja-Tallinnas Ankru , Kopliranna, Vasara, Kopli, Kilbi ja Maleva tänava piirkonnas. Kesklinnas toimuvad remonditööd Kauna tänaval, Õismäel Paldiski maantee 171 - 183 kvartalisisestel teedel. Mustamäel korrastatakse Sõpruse puiestee 219 - 249 siseteed ning Kristiines Tedre tänava, Nõmme tee ja Kotka tänava piirkonna siseteed.

Pirital tehakse korda kõnniteed Kase ja Urva tänaval ning Haljas tee kandis. Lisaks paigaldatakse 11,2 kilomeetri ulatuses uus ülekate väiksematele Nõmme ja Pirita linnaosa tänavatele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles