Savisaar: lõhnab jälle Jääkeldri järele

Helen Mihelson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaar
Edgar Savisaar Foto: Mihkel Maripuu

Täna keskpäeval kohtuvad Kadriorus president Toomas Hendrik Ilvese juures riigikogus esindatud erakondade juhid -  Andrus Ansip, Edgar Savisaar, Urmas Reinsalu ja Sven Mikser.

«Arvan niimoodi, et tuleks presidenti hoiatada, et ta uut Jääkeldrit ei lavastaks. Kui oli Jääkeldri lugu, siis eks ta oli Reformierakonna päästmiseks ja presidendikantselei maine hoidmiseks,» ütles Keskerakonna juht Edgar Savisaar ERR raadiouudistele, vahendab ERR uudised.

Savisaar toonitas, et kui parteijuhtidele püütakse hakata selgitama, et kõigil parteidel on halb reiting ja seetõttu on poliitiline maastik üldse on alla käinud, siis tema juhib tähelepanu sellele, et kõik ei ole alla käinud.

Savisaare sõnul tasub märkida, et reiting on all valitsusparteidel, mitte opositsioonil, mis tähendab, et rahvas tahab valitsuse vahetust ja poliitika muutust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles