Tatjana Tridvornova, ahne elu järele

Verni Leivak
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tatjana Tridvornova
Tatjana Tridvornova Foto: Частный архив

Mainekas florist ja esitluskunstnik Tatjana Tridvornova, keda täna võib näha kodulinnas Tallinnas, tegutseb maailmas, millisest tavaline surelik unistadagi ei oska.


Tatjana Tridvornova (54) jagab end Eesti, Venemaa ja Prantsusmaa vahel, kuid täna on ta taas oma palavalt armastatud kodulinnas Tallinnas, sest õhtul kell kuus algab Raekoja platsil iga-aastane lilleball. Ainulaadne lillekleitide rahvusvaheline võistlus ja kontsert, mida Tridvornova kui selle uhke projekti autor nimetab lillede Eurovisiooniks.

Kunagisest koondise Agro peakunstnikust on nüüdseks saanud floristide seas ülikõva tegija ning naine hindab – kusjuures täiesti adekvaatselt –, et isegi tervel suurel Venemaal pole tema firmale vastast. Suur osa ajast möödub Tridvornoval aga Prantsuse Rivieras, sest just seal armastavad elada ja puhata paljud vene rikkurid ning jõukad avaliku elu tegelased.

Selliste inimeste perekondlike ürituste dekoreerimine luksuslike lilleseadetega ongi saanud Tridvornova pärusmaaks. Järgnevas intervjuus avab ta Arteri lugeja ees pisut maailma, kuhu tavainimesel enamasti asja pole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles