Teeremont suleb mitmel korral Sõmeru viadukti

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sõmeru viadukt enne remonti.
Sõmeru viadukt enne remonti. Foto: Tairo Lutter / Virumaa Teataja

Teeremondi tõttu on sel suvel mitmel päeval suletud Rakvere lähistel asuv Sõmeru viadukt ja seetõttu ei pääse sealtkaudu Narva maanteelt Rakverre.

AS Talter ja AS Roadservice andsid teada viadukti sulgemise graafiku, mille kohaselt esimene sulgemine on 8. juuni õhtul kahe tunni jooksul ning viimane 1. augustil, teatas Rakvere linnavalitsus.

Ülejäänud aegadel liiklus viaduktil toimub, kuid on remonttööde tõttu raskendatud ning liiklust reguleeritakse foori abil. Seetõttu soovitatakse Rakverre või linnast välja sõitjatel kasutada kas Haljala teed või Arkna teed.

Sõmeru viadukt suletakse 8. juunil kella 20-st kuni 22-ni, 10. juuni õhtul kella 20-st kuni 11. juuni hommikul kella 7-ni. 13. juunil on viadukt suletud kella 6-st kuni 18-ni.

18. juulil on viadukt liikluseks suletud kella 6-st kuni 18-ni ja 22. juulil õhtul kella 20-st kuni järgmise päeva hommikul kella 7-ni. Augustikuu esimesel päeval on viadukt kinni kella 6-st kuni kella 20-ni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles