Kuku raadio rändab suvel mööda Eestit

Kaarel Arb
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuku raadio «Selge grupijuhi» kampaania kutsub seltskondi enda seast vastutavat inimest valima juba 17. aastat. Esimesel aastal oli huvitatuid 200, mullu registreerus üle 2200 soovija.
Kuku raadio «Selge grupijuhi» kampaania kutsub seltskondi enda seast vastutavat inimest valima juba 17. aastat. Esimesel aastal oli huvitatuid 200, mullu registreerus üle 2200 soovija. Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Kuku alustab suveprogrammi 17. korda «Selge grupijuhi» kampaaniaga.

Kuku raadio suveprogramm alustab juunis traditsiooniliselt «Selge grupijuhi» kampaaniaga ning toob alates juulikuust eetrisse mööda Eesti pikimat matkarada kulgeva saatesarja.

17. korda toimuv «Selge grupijuhi» kampaania alustas oma ringkäiku eile Paidest ning käib kahe nädala jooksul läbi kõik Eesti suuremad linnad. «Mais sai ennast selgeks grupijuhiks registreerida internetis, sellest nädalast aga linnades üle Eesti,» räägib Kuku raadio peatoimetaja Hindrek Riikoja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles