Võitlus koha nimel elutoas

Kuldar Kullasepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Microsofti interaktiivse meelelahutusüksuse juht Don Mattrick esitles mängukonsooli Xbox One möödunud kuul. Sel nädalal esitletakse messil E3 suurt hulka mänge, mida uuel konsoolil mängida saab.
Microsofti interaktiivse meelelahutusüksuse juht Don Mattrick esitles mängukonsooli Xbox One möödunud kuul. Sel nädalal esitletakse messil E3 suurt hulka mänge, mida uuel konsoolil mängida saab. Foto: AP/Scanpix

 Täna ametlikult avatav mängutööstuse aasta suursündmus E3 toob avalikkuse ette uued mängukonsoolid Microsoftilt ja Sonylt, oma osa uudistest püüab ka Nintendo.

Iga-aastane Electronic Entertainment Expo ehk lühidalt lihtsalt E3 on mängumaailma tähtsündmus. Seal tuuakse publiku ette nii uued põnevad mängud kui ka seadmed, millel neid mängida. Just viimased saavad tavaliselt suurima tähelepanu ja Los Angeleses alanud messist ei tõota tulla erand.

Uus Xbox – One

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles