Hulljulged modellid kõndisid Tallinna teletorni äärel

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esimese servakõnni tegid hulljulged modellid (pildil) Eesti tippdisaineri Aldo Järvsoo loodud kaunites kleitides.
Esimese servakõnni tegid hulljulged modellid (pildil) Eesti tippdisaineri Aldo Järvsoo loodud kaunites kleitides. Foto: Liis Treimann

Tallinna teletornis avati eile ainulaadne atraktsioon Baltimaades ja Põhja-Euroopas – servakõnd. Nüüd on võimalik kõrgustes adrenaliini tõsta ja teha jalutuskäik torni 22. korruse «taldriku» äärel.

Esimese servakõnni tegid hulljulged modellid (pildil) Eesti tippdisaineri Aldo Järvsoo loodud kaunites kleitides. Esitleti värskeid komplekte Järvsoo suvekollektsioonist – lennukaid pidulikke kleite, mis puhkevad õide just suvetuultes. Kleitidega komplektis olid ehted Tanel Veenre värskest kollektsioonist «Paradiisiviljad». Modellidele tegi meigi Mari Ojasaar.

«Servakõnni mõte tekkis mujal maailmas tornides pakutavat uurides. Näiteks Toronto CN Toweris on atraktsioon nimega EdgeWalk – vastavat turvavarustust kasutades saab teha jalutuskäigu CN Toweri katusel 356 meetri kõrgusel. Sellist närvikõdi pakutakse mujalgi,» sõnas Tallinna teletorni juhataja Riina Roosipuu. Eilsest saab üle serva kiikama minna ka Tallinna teletornis. Eraldi tasu eest on huvilistel võimalik minna jalutama 22. korruse välisrõdule, kus külastaja on turvarakmetega kinnitatud atraktsiooni külge.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles