Tallinn tunnustab tublimaid õpetajaid ning haridusasutusi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna reaalkool.
Tallinna reaalkool. Foto: Uwe Gnadenteich

Homme kell kaks päeval toimub Tallinna lillepaviljonis pidulik vastuvõtt pealinna haridusasutuste juhtidele. Seal tunnustatakse lõppeval õppeaastal parimaid tulemusi saavutanud õpetajaid, lasteasutusi ja koole.


Autasud antakse üle seitsmes kategoorias: edukad olümpiaadidel esinejad, parim tervist edendav haridusasutus, Tallinna koolinoorte spordimängude üldvõitjad, parim lõimumisprojekt, innovaatiline tegu ning pealinna haridusasutuste kvaliteediauhind.

Tallinna abilinnapea Kaia Jäppineni sõnul soovib linn iga-aastase vastuvõtuga tänada kõiki koolide ja lasteaedade juhte ning tublisid õpetajaid, sest just nemad teevad suurt ning rasket tööd laste väärtushinnangute ja hoiakute kujundamisel.

Tallinna haridusasutuste kvaliteediauhinna konkurss toimus tänavu juba kaheksandat korda. Auhinnaga tunnustatakse väljapaistvaid tulemusi saavutanud pealinna koole ja lasteaedu ning pedagooge sellistes valdkondades nagu huvitegevus, õpikeskkond, juhtimine ning õppe- ja kasvatustegevus.

Parima kooli tunnustus 2008/2009. õppeaasta olümpiaadidel esinemise eest antakse koolile, mille õpilased saavutasid Tallinna piirkondlikus ja üleriigilises üldarvestuses kõige enam auhinnalisi kohti.

Tallinna koolinoorte sportmängud toimusid sel õppeaastal juba 27. korda. Koolidel oli võimalus esineda 31 erineval võistlusel. Tunnustamisel tõstetakse esile kõige aktiivsemaid spordimängudel osalenud koole.

Innovaatilise teo eest saavad tunnustuse need haridusasutused, kes on oma olulisi eesmärke suutnud teoks teha huvitavate ja innovaatiliste tegevuste kaudu ning on suutnud uuenduslikke ideid tutvustada ka teistele.

Autasud annavad üle abilinnapea Kaia Jäppinen ning haridusameti juhataja Andres Pajula.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles