Vein ja Vine kasvab suuremaks

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peagi saab kingituste pood sildi Vein ja Vine.
Peagi saab kingituste pood sildi Vein ja Vine. Foto: Margus Ansu

Rüütli tänaval asuv populaarne veinibaar Vein ja Vine kasvab peagi poole suuremaks, sest hiljemalt augustis avatakse naabermajas tegutsenud kingipoe ruumides veinibaari laiendus.

Veini ja Vine üks omanikke Assar Jõgar ütles, et laienemise põhjus on pidev ruumikitsikus ja rahva nõudlus. «Inimesed ei mahu meile ära. Teiseks saab siis Tartus veel paremini ja veel paremaid veine juua,» lausus Jõgar. Praegu mahub Veini ja Vinesse istuma umbes kuuskümmend inimest, laiendus toob kolmkümmend kohta lisaks.  

Uus osa tuleb sama nimega ning sisekujunduselt suuresti praeguse Veini ja Vine moodi. Pakutavas veinivalikus on siiski erinevusi. «Näiteks vaadist müüdavat majaveini sinna ei tule, aga pudeliveinide valik tuleb suurem kui praegu. Ja viis-kuus valget ning viis-kuus punast veini on kogu aeg pokaaliga saadaval,» selgitas veinibaari teine omanik Martin Laiapea.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles