Mupo tänab ausat leidjat ja otsib rahakoti omanikku

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rahakott.
Rahakott. Foto: Aivar Aotäht / Sakala

Mupo otsib inimest, kes on kaotanud rahakoti, mille aus leidja äsja munitsipaalpolitseisse viis.


Mupo korrapidaja juures käis äsja Pirita majandusgümnaasiumi lõpetanud Kaspar Raun, et üle anda Pärnamäe bussipeatusest leitud nahast rahatasku koos dokumentidega, teatas mupo pressiesindaja Meeli Hunt. Suurt rahasummat kott ei sisaldanud, kuid seal olnud id-kaart, ühiskaart ja muud dokumendid on igale inimesele olulise tähtsusega.

Dokumendid kuuluvad meesterahvale nimega Lembit L. Pirita kandis elav Lembit saab oma kaotatud rahatasku koos dokumentidega kätte Eesti Politseist aadressil Pärnu mnt 139.

«Kui varasematel päevadel on mupo sunnitud olnud tegelema valdavalt negatiivsete uudistega - petturite ja kahtlasel eesmärgil kogutavate annetuste nurujatega, siis käesolev, olgugi tagasihoidlik kuid positiivne juhtum teeb vaid head meelt,» lausus Hunt.

Mupo tänab ausat leidjat Kasparit, kes ei pidanud paljuks Piritalt Tondil asuvasse mupo peamajja tulla ja loodab, et vastukaaluks paljudele petturitele saab tulevikus kuulda järjest rohkem positiivseid sõnumeid ausatest inimestest.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles