Head ideed kohtuvad foorumil

Marju Himma-Kadakas
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Kivilinna gümnaasium on üks innovatsioonikoolidest ning selle direktor Karin Lukk on pannud innovatsioonikoolide võrgustikus osalemisele õpetajahariduse arendamise seisukohalt suure lootuse.
Tartu Kivilinna gümnaasium on üks innovatsioonikoolidest ning selle direktor Karin Lukk on pannud innovatsioonikoolide võrgustikus osalemisele õpetajahariduse arendamise seisukohalt suure lootuse. Foto: Kristjan Teedema

Eestis on palju koole, kus kasutusel huvitavad õppemeetodid, mõni eriti hea tehnoloogiline lahendus või näiteks õpetajate ja õpilaste läbisaamist toetav tegevus. Tartu Ülikool pani õla alla nende kogemuste jagamisele.

Tartus Kivilinna gümnaasiumis tegutseb noorte õpetajate klubi, kus saavad mõtteid vahetada värskelt kooli õpetama tulnud noored pedagoogid – jagada muresid, asjalikke näpunäiteid, küsida nõu, osaleda koolitustel ja elada sisse kooli igapäevaellu.

Kivilinna gümnaasiumi direktor Karin Lukk selgitas, et noorte õpetajate klubi on vaid üks pika töö vältel saadud kogemus. «Me tunneme, et meil on kogemust, mida saaksime teiste koolidega jagada,» märkis Lukk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles