Harju tänava elanikud autokeelukava pärast pahased

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinna linnavalitsuse plaan muuta Harju tänav jalakäijate alaks seab raskesse olukorda sealsed elanikud, kelle kodutee veniks autoga sõites palju pikemaks.

Vanalinna seltsi esindajad kinnitasid, et neid tabas linna kava kui välk selgest taevast, sest linn küsis seltsi arvamust alles viimasel minutil enne ehitushanke väljakuulutamist.

Linnavalitsus kavatseb sel suvel remontida 270 meetri pikkust Harju tänava lõiku, mis läheb maksma 846 742 eurot. Elanike sõnul remonditi sama lõiku alles mõne aasta eest ning nende hinnangul on vanalinnas palju hullemas seisus tänavaid, mis kõpitsemist vajaks. Inimeste hinge külvab kahtlusi asjaolu, et remont peab valmis saama just enne kohalike omavalitsuste valimisi. «Mingit väga selget põhjust rekonstrueerimiseks pole meile öeldud, on nimetatud amortiseerunud vee- ja kanalisatsioonitrassi,» ütles vanalinna seltsi eestvedaja, Rataskaevu tänava elanik Karita Sall.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles