Rüütli: Rahvaliit on valmis vähemusvalitsust toetama

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rahvaliidu õhupallid.
Rahvaliidu õhupallid. Foto: Margus Ansu.

Rahvaliidu esimees Karel Rüütli sõnul on erakonna soov, et praegune vähemusvalitsus kindlasti valitseks ja juhiks riiki edasi, võtaks kiiresti vastu otsused, mis on riigi edasiseks eksisteerimiseks vajalikud.

Peaminister Andrus Ansip alustas täna konsultatsioone parlamendi toetuse saamiseks oma vähemusvalitsusele ning mõne aja eest lõppes kohtumine Rahvaliidu juhi Karel Rüütliga, kes andis kohtumisele soodsa hinnangu, vahendas ERR Uudised Vikerraadiot.

«Leppisime kokku selles, et kui tulevad eelnõud saali ja kui Rahvaliidule on need eelnõud vastuvõetavad, siis me oleme valmis vähemusvalitsust toetama, kui need eelnõud meile vastuvõetavad pole, siis me ka ei toeta seda. Aga igal juhul meie soov on see, et praegune vähemusvalitsus kindlasti valitseks ja juhiks riiki edasi, võtaks kiiresti vastu need otsused, mis on riigi edasiseks eksisteerimiseks vajalikud,» rääkis Rüütli.

Ta kinnitas, et Rahvaliit kindlasti suuri taksitusi tegema ei hakka.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles