Liiklusskeem pea peal

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Autod surutakse vanalinnast välja
Autod surutakse vanalinnast välja Illustratsioon: graafika: Alari Paluots

Tallinna vanalinnas peatselt algava Harju tänava remondi lõppedes tulevad suured muudatused kogu piirkonna autoliikluses. Nii näiteks ei saa tulevikus enam sõita Rüütli tänavalt üle Harju tänava Müürivahe tänavale ja sealtkaudu vanalinnast välja, vaid tuleb teha tagasipööre ning sõita mööda Rataskaevu ja Nunne tänavat, siis Laia tänava kaudu vanalinnast välja.

«Hetkel toimib see asi nii. Võimalik, et tulevikus tuleb ka seal muudatusi,» lausus transpordiameti liikluskorralduse osakonna juhataja Talvo Rüütelmaa.

«See muutus loob seal sellise olukorra, et enam ei toimu transiitliiklust ja sinna sõidavad ainult need autojuhid, kellel on tõepoolest väga vaja sinna pääseda. Kui praegu tehakse väga palju asjatuid sõite ega mõelda, kas ikka on vaja vanalinna sisse sõita, siis tulevikus hakatakse mõtlema. Mujal maailmas see lahendus töötab,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles