Raja alistas Pahapilli ja tõestas koondiseküpsust

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Raja.
Andres Raja. Foto: SCANPIX

Andres Raja (pildil) alistas Austras Salzburgis peetud kolmevõistluses koduse rivaali Mikk Pahapilli ja tõestas oma tulemustega, et on tõusmas mitmevõistluse Euroopa karikavõistluste koondise väärilisse vormi.

«Raja tegi korraliku võistluse. Nüüd peab ta ise otsustama, kas soovib superliiga võistluses osaleda, hoidsime koondises ühe koha lahtisena. Lõpliku otsuse teeb alaliidu juhatus, kuid 20. juuniks peab olema nimekiri paigas,» rääkis mitmevõistluse alarühma vanemtreener Tõnu Kaukis. «Minul oleks tema võistlemise üle hea meel.»

Juba varem oli koondises koht kindel Pahapillil, Karel Jõeväljal ja Henrik Lepikul. Kaukise sõnul võimaldaks Raja koondisega liitumine keskenduda Karl-Robert Saluril omaealiste EMile. Juba varem oli teada, et 29. ja 30. juunil Tallinnas peetaval tipptasemel võistkondlikul jõuproovil ei tee kaasa tänavuse hooaja senine Eesti esinumber Maicel Uibo. Aprilli keskel 8223 punkti kogunud ja sellega Moskva MMi A-normi täitnud Uibo on kevadel USAs ülikooli eest palju võistelnud ja keskendub nüüd treeningutele.   

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles