Tartu Ülikoolis algas lõpuaktuste hooaeg

Marju Himma-Kadakas
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teiste hulgas jõudis pika õpingutee finišisse Tõnu Strandson (pildil vasakul), kes asus 2001. aastal õppima geograafiat.
Teiste hulgas jõudis pika õpingutee finišisse Tõnu Strandson (pildil vasakul), kes asus 2001. aastal õppima geograafiat. Foto: Margus Ansu

Tartu Ülikooli realia et naturalia valdkonna lõpuaktusel said eile diplomi kätte loodus- ja tehnoloogiateaduskonna värsked magistrid. See avas kahenädalase lõpuaktuste hooaja ülikoolis.

Teiste hulgas jõudis pika õpingutee finišisse Tõnu Strandson (pildil vasakul), kes asus 2001. aastal õppima geograafiat. Et töö- ja pereelu nõudsid oma, katkesid õpingud mõni aasta hiljem. Magistrikraadini aitas Strandsonil jõuda kõrgharidustee katkestanutele mõeldud haridusprogramm TULE.

Nii loodus- ja tehnoloogiateaduskonna dekaan Peeter Burk kui ka füüsikaprofessor Jaak Kikas ärgitasid lõpetajaid tulema õpinguid jätkama doktorantuuris. Küsimusele, mis nüüd edasi saab, vastas Tõnu Strandson eile pärast lõpuaktust kindlalt: «Sööma lähme.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles