Suurepärast kogemust ei rikkunud isegi kartulid

Elina Randoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alejandro Ibarra Echeverria Mehhikost ja Leonie Lübbing Saksamaalt on kümne õpilasvahetuse kuuga Eestis nii ära harjunud, et neil on päris kahju tagasi kodumaale minna.
Alejandro Ibarra Echeverria Mehhikost ja Leonie Lübbing Saksamaalt on kümne õpilasvahetuse kuuga Eestis nii ära harjunud, et neil on päris kahju tagasi kodumaale minna. Foto: Margus Ansu

Eestisse tulnud Alejandro Ibarra Echeverrial oli pisut keeruline siin ennast koduselt tunda. Kodumaal Mehhikos elab noormees Monterrey linnas, kus on elanikke umbes viis miljonit, tema siinne pere elab aga Kambjas.

Septembrist saadik Poska gümnaasiumi 11. klassis õppinud Alejandro on aga rahul, et siin pääseb igale poole kiiresti ja jala, kodulinn on aga nii suur, et igale poole peab alati sõitma.

Tegelikult ei soovinudki 17-aastane noormees Eestisse tulla. Tema esmavalik oli hoopis Saksamaa, kus ta tahtnuks oma saksa keelt täiustada. Asjad läksid aga teisiti ning talle pakuti hoopis Eestit, mille asukohast ega isegi olemasolust polnud tal õrna aimugi ja mis teda sugugi ei meelitanud. Poiss kinnitas, et ei kahetse otsust siia tulla siiski hetkekski.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles