Ülikooli tänavas hõljub armeenia hõngu

Aime Jõgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lokaali Premium kokk ja üks omanikke Marita Mhitarjan ütleb, et kõik imestavad, miks tema šašlõkitükid nii suured on. «Aga see on armeenia šašlõki üks eripärasid,» ütleb ta uhkelt. Kõrval seisab toidukoha teine omanik Märt Meesak.
Lokaali Premium kokk ja üks omanikke Marita Mhitarjan ütleb, et kõik imestavad, miks tema šašlõkitükid nii suured on. «Aga see on armeenia šašlõki üks eripärasid,» ütleb ta uhkelt. Kõrval seisab toidukoha teine omanik Märt Meesak. Foto: Kristjan Teedema

Tartus Ülikooli tänavas on uksed avanud uus toidukoht, lokaal Premium, mille peakokale, armeenlannale Marita Mhitarjanile meeldib šašlõkki valmistada otse klientide silme all.

Marita Mhitarjan on selle koha üks omanikke. Teine omanik on teenindusjuht Märt Meesak, kes ei pelga paljuks seista isiklikult välisuksel, et sobival hetkel kõnetada möödakäijaid ja kutsuda neid lõunastama.

«Inimesed vahel imestavad, et kas siin siis süüa ka saab, sest hiljuti paiknes neis ruumides ööklubi,» rääkis Meesak. «Veel varem on olnud siin restoran Rasputin ja trahter Kalinka. Meiegi pakume nii slaavi- kui armeeniapäraseid roogasid. Meilt saab näiteks pitsi jääkülma viina, mille kõrvale serveerime hapukurki meega.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles