Noortekonkursil esinesid kaks Eesti noort naist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Kõrgema Kunstikooli tudengid Liis Todesk (vasakul) ja Piia Tammelo võistlustules Cannes’i loovfestivali noortekonkursil Young Lions.
Tartu Kõrgema Kunstikooli tudengid Liis Todesk (vasakul) ja Piia Tammelo võistlustules Cannes’i loovfestivali noortekonkursil Young Lions. Foto: Olav Osolin

Cannes’is pühapäeval alanud maailma suurim loovusfestival Cannes Lions tähistab tänavu oma 60. sünnipäeva. Ümmarguselt 12 000 delegaati enam kui 90 riigist on saabunud Vahemere äärde, et saada aimu viimastest uudistest ja trendidest kommunikatsiooni, turunduse, reklaami, meedia, PRi, disaini ja tehnoloogia vallas.

Külalisi ootab sadakond seminari, foorumit, õpituba ja meistriklassi, millel esinevad oma ala tippnimed kogu maailmast. Näiteks pühapäeva ennelõunal astusid Cannes’i festivalipalee suurele lavale Ameerika ärimagnaat Martha Stewart, endine Spice Girl­si liige Melanie Brown ja USA koomik Nick Cannon, et jagada kuulajaile oma kogemusi sellest, kuidas nad on sotsiaalmeedia abil ennast ja oma ärisid promonud.

16 rahvusvahelist žüriid alustasid oma tööd juba laupäeval, Cannes’i loovkonkursile on laekunud rekordiliselt 35 765 tööd 92 riigist, nende seas kolm tööd ka Eestist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles