eKoolist loobujad: reklaami müümine näib ebaeetiline

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
E-kooli logo
E-kooli logo Foto: e-kool

Digitaalsest õpilaspäeviku süsteemist eKool loobunud koolide direktorid nendivad, et reklaami lubamine haridusportaali ei ole kohane.

Miina Härma gümnaasiumi direktor Ene Tannberg avaldas heameelt, et nemad eKooli ei kasuta. «Mul on hea meel, et meie oleme nüüd teises süsteemis Stuudium, kus reklaami peale ei suruta. Ma kujutan ette, et kui sisenen kuhugi infosüsteemi, kust soovin hankida konkreetset teavet, ning ma olen sunnitud vaatama või sulgema reklaamaknaid, siis mind isiklikult see häiriks.»

Miina Härma gümnaasium vahetas eKooli inglise kolledžis väljatöötatud süsteemi Stuudium vastu käesoleva õppeaasta alguses. «Mitmed eKooli funktsioonid olid liiga aeglased ja aruandlust saada oli väga keeruline, administraator pidi pidevalt tegema nimekirju. Stuudiumi süsteemis on võimalusi rohkem ja ta on kasutajasõbralikum. Ma olen seda süsteemi ka teistele koolidele soovitanud.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles