Kodijärve elanikud rõõmustavad uue küla üle

Aime Jõgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maie Huik on oma uue eluga väga rahul. Kapil  hoiab ta raamitud Tartu Postimeest, kus pilt päevast, mil ta nurgakivi paneb.
Maie Huik on oma uue eluga väga rahul. Kapil hoiab ta raamitud Tartu Postimeest, kus pilt päevast, mil ta nurgakivi paneb. Foto: Margus Ansu

Maie Huik oli üks neist, kes pani eelmisel suvel Kodijärve kodu uuele külale nurgakivi. Eile teatas ta rõõmsalt, et unistus saada just sellesse peremajja elama, mille nurgakivi juures ta aasta eest toimetas, on teoks saanud.

Maie Huigi kodu asub majas number neli. Tuleb minna viiest peremajast koosneva külakese kõige järvepoolsemat teeharu pidi kaldast üles ja oledki kohal.

Esikus võtab Huik õuejalanõud ära ja ootab, et külalised sedasama teeksid. Mööda sinise põrandaga koridori kõnnib ta ukseni, millel on kaks nime – Maie ja Kerli. Kerli on ta sõbranna ja toakaaslane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles