Hõbedapoistel on tulevik veel lahtine

Elina Randoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rene Lõhmus (vasakult), Illimar Born ja Kristjan Joost rääkisid, et saavad pisut kullamaigulised hõbemedalid, sest täiusliku viierea lõhkunud neljad olid kõik tugevad.
Rene Lõhmus (vasakult), Illimar Born ja Kristjan Joost rääkisid, et saavad pisut kullamaigulised hõbemedalid, sest täiusliku viierea lõhkunud neljad olid kõik tugevad. Foto: Kristjan Teedema

Ülikooli ajaloomuuseumi valgesse saali tuli eile pidulikule vastuvõtule üle saja linna ja maakonna koolinoore, kes kõik on oma koolide kõige tublimad õpilased ja lõpetavad medali või kiitusega. Tublidele anti lilli ja väike rahaline preemia, mängiti muusikat ja tehti pilti.

Punased roosiõied kõrvale pannud ja nende asemel suupistetaldrikud kätte võtnud sõbrad Rene Lõhmus (vasakult), Illimar Born ja Kristjan Joost rääkisid, et saavad pisut kullamaigulised hõbemedalid, sest täiusliku viierea lõhkunud neljad olid kõik tugevad.

Tamme gümnaasiumi lõpetaja Lõhmus ja Elva gümnaasiumi tulevane vilistlane Joost saavad nautida veel viimaseid päevi vabadust. Juba 1. juulist astuvad nad kaitseväkke, et saaks selle elust aasta võtva kohustuse enne kõrgkooli täidetud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles