Selver avab Tartus seitsmenda poe

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aardla Selveri juhataja Ille Toomase sõnul alustati kaupade väljaladumisega kaks nädalat tagasi. Kõige viimasena pannakse riiulitele kiiresti riknevad kaubad.
Aardla Selveri juhataja Ille Toomase sõnul alustati kaupade väljaladumisega kaks nädalat tagasi. Kõige viimasena pannakse riiulitele kiiresti riknevad kaubad. Foto: Margus Ansu

Täna pärastlõunal avab Aardla ja Võru tänava rist-miku lähedal, endise Tarmeko tööstushoonete asemele ehitatud majas uksed Tartu seitsmes Selver, millest saab piirkonna suurim toidupood.

Aardla Selveris on ligi kolm tuhat ruutmeetrit üldpinda, millest 1200 ruutmeetrit võtab enda alla supermarketi müügisaal. Keti avalike suhete juhi Annika Vilu sõnul keskendutakse eelkõige värskele ja rikkalikule toidukaubale, aga poest leiab ka peamisi esmatarbe- ja tööstuskaupu.

Kaupluses on neli tavakassat ja üks infokassa, kus saab maksta nii toidukauba kui ka infoleti toodete, nagu näiteks lotopiletite eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles