Metallistid muundavad energiat

Raimu Hanson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Jüssi (vasakult), Allan Arjokesse, Karl Nagel, Joel Lumpre ja Enriko Tooding teevad bändiproove ühes Laia tänava majas.
Martin Jüssi (vasakult), Allan Arjokesse, Karl Nagel, Joel Lumpre ja Enriko Tooding teevad bändiproove ühes Laia tänava majas. Foto: Kristjan Teedema

Räpina kandist pärit noormehed on pärast kuut mänguaastat välja andnud plaadi, mis vähemalt ühel arvustajal on lubanud neid kõrvutada hevisauruse Black Sabbathiga. Kas see on väga suur liialdus?

Ansambel Redneck Rampage ehk neli endist lõunaeestlast, praegu kõik tartlased, ja üks nendega eelmise aasta algul liitunud supilinlane istusid õllelõhnalises prooviruumis. Võrdluse Black Sabbathiga võtsid nad vastu muigega, kuid muidu rahulikult.

Väikses arutelus rääkisid nad, et ühes Raadio 2 saates on ühele Black Sabbathi loole kohe otsa pandud nende lugu. Mõlemad bändid on toonud kuuldele raske astumisega Ameerika lõunaosariikide hevimetalli (southern metal).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles