Lütt ja vihta ostes peab päevaga vedama

Raimu Hanson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile oli vihtasid turul vähe, needki tehtud valel ajal või valest kasest, sest neist hakkas kergesti lehti pudenema.
Eile oli vihtasid turul vähe, needki tehtud valel ajal või valest kasest, sest neist hakkas kergesti lehti pudenema. Foto: Kristjan Teedema

Jaanipäevaks kõrgeks kasvab rohi, rinnust saadik kiigub kastehein … Nii  laulab ansambel Fix. Küllap levib see laul ka neil päevil raadiotest ja muudest muusikamasinatest üle meie riigi vete ja põldude, metsade ja heinamaade.

Hein kasvab praegustel päevadel tõesti mühinal. Üleeile oli asja suvila taha, kuhu muruniidukiga ei või minna, sest puujuured on pinna kohrutanud konarlikuks, ja närv läks mustaks. Veel enne jaani tuleb kulutada paar tundi vikatitööle!

Närv läks aga lausa krussi, kui leidsin, et kuuri all on pikka aega omaette kuivanud vikati lüsi läbi mis läbi. Tuleb aga minna turgu uut lütt otsima. Ja et jaanilaupäeval oleks mõnus laval materdada, oli plaanis ka paar paari vihtu hankida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles