EM tulekul – vähe und ja lõputu kooskõlastamine

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karel Loide (vasakul) ja Keio Kuhi tunnevad EMi korraldamisest rõõmu.
Karel Loide (vasakul) ja Keio Kuhi tunnevad EMi korraldamisest rõõmu. Foto: Liis Treimann

Eesti Korvpalliliidu tulevase peasekretäri Keio Kuhi sõnul on juulis Tallinnas toimuva U20 EM-finaalturniiri korraldusega jõutud pudelikaelani. Suurvõistluseni jäänud pisut vähem kui kolme nädalaga tuleb kõik paika saada, sest kui turniir algab, peab kogu korraldustöö olema lõppenud.

Kuhi ja korvpalliliidu praeguse peasekretäri Karel Loide päevad on pikad ja töid täis, kuid kõiges selles polevat midagi üleloomulikku. «Nii suurt närveerimist pole, et öösiti magada ei saaks,» kinnitas Kuhi. «Magamiseks mõeldud aega jääb lihtsalt lühikeseks,» täiendas teda Loide.

U20 EM-finaalturniir on vaieldamatult Eesti tänavuse spordisuve kaalukaim sündmus. Tegemist pole suvalise lasteturniiriga, millesarnaseid on siinmail varemgi korraldatud, vaid sisuliselt täismeestele mõeldud võistlusega, kus tugevamate koondiste parimad mängijad kuuluvad juba tipptasemel klubide koosseisu. Ürituse korraldamiselgi tuleb järgida samu reegleid, mis täiskasvanute EMil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles