Kooliseadus läks läbi

Andres Einmann
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sotsiaaldemokraatliku Erakonna fraktsiooni juht Sven Mikser (vasakult teine) pidas eile hommikul põhikooli- ja gümnaasiumiseaduse teise lugemise ajal nõu Keskerakonna fraktsiooni juhi Kadri Simsoniga (vasakult neljas).
Sotsiaaldemokraatliku Erakonna fraktsiooni juht Sven Mikser (vasakult teine) pidas eile hommikul põhikooli- ja gümnaasiumiseaduse teise lugemise ajal nõu Keskerakonna fraktsiooni juhi Kadri Simsoniga (vasakult neljas). Foto: Peeter Langovits

Riigikogu võttis eile pärast opositsiooni ligi poolteist ööpäeva kestnud venitamistaktikat vastu põhikooli- ja gümnaasiumiseaduse, mis toob sügisest koolikorralduses kaasa mitu olulist muudatust.


Kolmapäeval alanud istung lõppes Keskerakonna saadikurühma ja Sotsiaaldemokraatliku Erakonna (SDE) fraktsiooni venitamistaktika tõttu alles eile hommikul, sellele järgnes kohe uus istung ning eile õhtul koguneti veel kahele täiendavale istungile, kus suudeti seadus siiski vastu võtta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles