Reformierakonna aukohus arutab täna Ojulandi nõuniku kaebust

Madis Filippov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu Kikas
Anu Kikas Foto: SCANPIX

Täna kell 8.30 koguneb Reformierakonna aukohus erakonna kontoris Tõnismäel, et arutada Kristiina Ojulandi nõuniku Anu Kikase kaebust Väino Linde aadressil.

«Kuna endine Võrumaa arendusjuht Elleri-Kristel Kelp on erakonnast välja astunud, ei saa erakonna aukohtu sõnul tema vastu esitatud kaebust menetleda, kuigi just tema tunnistuse alusel on mind alusetult süüdistatud,» märkis Kikas.

«Mõlemad nimetatud isikud on esitanud minu vastu valesüüdistusi, riivates sellega minu au ja väärikust,» lisas ta. «Nõuan avalikku vabandamist ning minu au ja väärikust riivavate valeväidete ümberlükkamist.»

Reformierakonna sisevalimiste rikkumisi uuriva töörühma raporti järgi pandi sisevalimiste rikkumised toime Kristiina Ojulandi ja tema büroo töötaja korraldusel. Kikas teatas 17. juunil, et otsustas töörühma koostatud raportiga tutvumise järel esitada Reformierakonna aukohtule kaebuse töögrupi juhi Väino Linde ja sisevalimiste ajal erakonna Võrumaa arendusjuhina töötanud Elleri-Kristel Kelpi peale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles