Metsavenna talu peremees kütab jaaniõhtu kuumaks

Priit Pullerits
, Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kes ütles, et päälinnast kaugemal pole elu? Loll jutt suhu tagasi! Meelis Mõttus Eesti-Läti piirialalt on mitu korda tulemuslikum tegija, kui enamik Tallinna olen-enda-arust-kõva-mehi.
Kes ütles, et päälinnast kaugemal pole elu? Loll jutt suhu tagasi! Meelis Mõttus Eesti-Läti piirialalt on mitu korda tulemuslikum tegija, kui enamik Tallinna olen-enda-arust-kõva-mehi. Foto: Kristjan Teedema

Kirjanik Kaur Kender, vaata, et sa seda lugu ei loe! Ole hoiatatud: sul võib tekkida paanika.

Et miks kohe alguses nii isiklikuks minna?

Nimelt esines Kender ühes kevadises «Kolmeraudses», kus kiitis, kuidas Tallinnas kinnisvara hinnad muudkui kerkivad. Kui saate vestluspartner ajakirjanik Priit Simson püüdis talle meelde tuletada, et Eestis on ka teisi linnu peale Tallinna, kus elu ei paista sugugi roosiline, kuulutas Kender arrogantselt-epateerivalt, iseloomustades elu vastuvõetamatust väljaspool pealinna: «Kui ma jõuan Stat­oili, mis on lennujaama juures, siis mul tekib juba paanika – ma ei taha nii kaugele maale minna.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles