Staabi- ja sidepataljoni asub juhtima major René Innos

Madis Filippov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Major Aleksei Latt andis staabi- ja sidepataljoni juhtimise üle major René Innosele.
Major Aleksei Latt andis staabi- ja sidepataljoni juhtimise üle major René Innosele. Foto: Eesti Kaitsevägi/mil.ee

Tänasel pidulikul rivistusel staabi- ja sidepataljonis andis seni pataljoniülema abina ülema kohustusi täitnud major Aleksei Latt pataljoni juhtimise üle major René Innosele.

«Luban ülemana hoida pataljoni au, seista oma alluvate eest ning tagada oma väeosa areng ja hea käekäik,» ütles major René Innos. «Teen kõik endast oleneva, et ajateenijate ja kaadrikaitseväelaste töö- ja teenistustingimused muutuksid võimalusi mööda järjest paremaks.»

Staabi- ja sidepataljoni uus ülem tänas kõiki teenistuskaaslasi usalduse eest ning major Aleksei Latti ja staabiülemat major Priit Averkinit pataljoni juhtimisel tehtud suurepärase töö eest. Major Latt oli pataljoni ülema kohusetäitja alates 24. juulist 2012 ning jätkab teenistust oma põhiametikohal, staabi- ja sidepataljoni ülema abina.

«Staabi- ja sidepataljon on tõusnud kiiresti ja põhjendatult üheks NATO koostöövõimekuse ning Eesti kaitseväe võtmeüksuseks ning see ei tähenda kindlasti loorberitele puhkama jäämist, vaid veelgi suuremat vastutust, modernsust ning professionaalsust,» rääkis Latt. «Kõik see on pataljonis olemas ning olen kindel, et major Innos saab ülemana pataljoni näol teenistuskaaslasteks võimekad, pühendunud ja head inimesed.»

Major Innos on läbinud kõrgema sõjakooli põhikursuse sõjaväelise juhtimise ja side alal aastal 2002 ning sõjaväelise juhtimise keskastmekursuse aastal 2009. Aastal 2005 osales major Innos rahvusvahelisel operatsioonil Serbias ning 2011-2012 Afganistanis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles