O’Brien: raha saatke mu arvele!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Conan O’Brieni sõnul unistab reklaamija, et ta võtaks saate ajal pihku šokolaadi ja lakuks seda kaamerasse vaadates.
Conan O’Brieni sõnul unistab reklaamija, et ta võtaks saate ajal pihku šokolaadi ja lakuks seda kaamerasse vaadates. Foto: Olav Osolin

Cannes’i loovfestivali delegaatide vastukaja põhjal on seni populaarseim esineja olnud USA üks suuremaid telestaare Conan O’Brien, kes astus kolmapäeval ettekandega festivali pealavale.

O’Brien naljatas, et ega ta õigupoolest tea, mis sorti rahvas siin saalis istub, aga kui vaadata, kuidas neil kõigil on sülearvutid lahti, siis ta kahtlustab, et nad mängivad mingeid mänge, ja kui nad teda usinasti pildistavad, siis ilmsesti selleks, et pärast internetist uurida, kes nende ees esines.

Lisaks imestas ta, mis pagana pärast ta endale musta ülikonna selga pani, kui saalis istuvad imelikud mehed lotendavates lühikestes pükstes. Ilkudes küsitleja rollis olnud CNNi uudisteankru Anderson Cooperi soengu üle, väitis ta, et too on ainus valge inimene kogu Lõuna-Prantsusmaal, olgugi et ta päevitas basseini ääres, lugedes «Halli 50 varjundit», kandes samal ajal nibuklambreid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles