Neli ohtlikku liiklusrikkujat veedavad jaanipäeva arestimajas

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neli ohtlikku liiklusrikkujat veedavad jaanipäeva arestimajas.
Neli ohtlikku liiklusrikkujat veedavad jaanipäeva arestimajas. Foto: Liis Treimann

Eile tabasid Põhja prefektuuri politseinikud Tallinnas kaks ohtlikku liiklusrikkujat, kes said täna kohtus teada enda karistused. Kaks täna tabatud liiklusrikkujat ootavad arestimajas kohut.

Politseinikud mõõtsid eile õhtupoolikul Tallinnas Paldiski maanteel tihedas liikluses sõitnud mootorratta sõidukiiruseks 170km/h.

Mootorratast juhtinud 41aastane Sergei, keda on politsei varemgi erinevatelt liiklusrikkumistel tabanud, viidi otsejoones arestimajja, täna taotles politsei mehele 15 arestipäeva. Kohus määras Sergeile neli päeva aresti ning võttis mehelt pooleks aastaks juhtimisõiguse.

Ööl vastu tänast peatasid politseinikud Kristiines Paldiski maanteel sõiduauto BMW, mida juhtis 34aastane Rudolf, kellel puudus juhtimisõigus ning kes oli ligi ühepromillises joobes. Rudolf veetis öö arestimajas, täna taotles politsei talle 20 päeva aresti. Kohus otsustas meest karistada 10 arestipäevaga.

Tänase päeva jooksul on Põhja prefektuuris arestimajja viidud kaks meest, kes on tabatud sõiduki juhtimiselt, kuigi neil on see õigus ära võetud. Mehed ootavad arestimajas kohut.

Jaanipühade ajal on politsei liiklust rahustamas ning ohtlikke rikkujaid tabamas suurendatud jõududega. Kõige enam pöörab politsei sel perioodil liiklusjärelevalves tähelepanu alkoholi- ja narkojoobes juhtide tabamisele.

Politsei taotleb arestipäevi ka suure kiirusületuse ning juhtimisõiguseta sõidu eest.

Kõigi ohtlike rikkumiste puhul on raskendavad asjaoluks see, kui rikkuja on varem politsei huviorbiiti sattunud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles