Vastuvõtt tõotab koolides kibekiiret tööaega

Marju Himma-Kadakas
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põlvamaalt pärit Simo Sepp soovib Tartu kutsehariduskeskuses õppida keevitajaks, sest selle ametiga on ikka midagi peale hakata, nagu noormees leidis.  Eile esitas ta tarvilikud dokumendid kooli vastuvõtutöötajale.
Põlvamaalt pärit Simo Sepp soovib Tartu kutsehariduskeskuses õppida keevitajaks, sest selle ametiga on ikka midagi peale hakata, nagu noormees leidis. Eile esitas ta tarvilikud dokumendid kooli vastuvõtutöötajale. Foto: Kristjan Teedema

Tartu kutsehariduskeskuses algas eile hommikul vastuvõtt. Et aga järjekord vastuvõturuumi ukse taga vonkles juba enne kella üheksat, alustati sooviavalduste vastuvõtmist kavandatust pisut varem.

Kella poole üheks päeval oli avalduse esitanud juba 87 tulevast õppurit. Esialgu paistab populaarseim autotehniku eriala, mida saavad õppima asuda need, kel keskkool juba lõpetatud. Põhikooli alusel õppima tulijad olid enim avaldusi toonud IT-süsteemide spetsialisti erialale.

Mitmed õppima asujad olid kohale tulnud koos vanematega. Dokumente vastu võtnud sotsiaalpedagoog Helen Kask selgitas, et alla 18-aastastel, kes tulevad õppima põhikooli järel, on tarvis vanema nõusolekut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles