Politsei patrullib Emajõel jälle rohkem

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ülemkonstaablid Peeter Planken (esiplaanil) ja Tiit Voot sõidavad jõe­le siis, kui autoliikluse ohjeldamise kõrvalt aega üle jääb.
Ülemkonstaablid Peeter Planken (esiplaanil) ja Tiit Voot sõidavad jõe­le siis, kui autoliikluse ohjeldamise kõrvalt aega üle jääb. Foto: Risto Mets

Suure politseikaatri asemel on korrakaitsjate käsutuses nüüd veidi väiksem alus, kuid mundrimeeste kinnitusel on see ökonoomsem ja teeb vajaliku töö kenasti ära. Jõe peal käia lubavad nad senisest rohkem.

Mootoriga umbes pool tonni kaaluv Bella 572c jõudis Tartu politseinike kätte Põhja prefektuurist. Eelmine kaater oli küll veidi suurem ja tunduvalt võimsam, kuid selle kulukaks kujunenud liisinguperiood sai läbi ja alus anti tarnijale tagasi.

Eelmine kaater sõitis kuni 90 km/h, uus sõidab kuni 50 km/h, rääkis Lõuna prefektuuri liiklusjärelevalvetalituse ülemkonstaabel Peeter Planken. Kihutamine ja kellegi riskantne tagaajamine pole aga eesmärk. Tähtis on kohal olla ja teha ennetustööd.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles