Elton John ootab sind! Hakka Facebookis Tallinncity fänniks ja võida VIP pääsmed kontserdile

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taas Eestis: Elton John (65) esineb oma karjääri 40. aastapäeva tähistava maailmatuuri raames Tallinna lauluväljakul juuni lõpus.
Taas Eestis: Elton John (65) esineb oma karjääri 40. aastapäeva tähistava maailmatuuri raames Tallinna lauluväljakul juuni lõpus. Foto: SCANPIX

Tallinncity korraldab oma lugejatest Facebooki fännidele suure piletiloosi - hakka Tallinncity fänniks, kirjuta meile Facebookis, miks sulle meeldib Elton Johni muusika ja milline on tema parim lugu ning võid võita VIP pääsmed Elton Johni kontserdile sel laupäeval, 29.juunil!

Maailma suurmaid tähti Elton John tähistab laupäeval 29. juunil Tallinna Lauluväljakul suurkontserdiga oma hiilgava karjääri 40. aastapäeva. Maailmatuuri raames Eestit väisav legendaarne muusik esitab kõik oma kuldvaramusse kuuluvad lood.

Koos oma bändiga saabuv briti muusika ikoon toob lauluväljakule kokku kolm generatsiooni tema talendi austajaid. Monumentaalse lavaeluga ning maailma üks kuulsamaid inimesi tõusis täheparnassile juba 1970-ndate alguses ning jätkab tänapäevani esinemist sadadele tuhandetele inimestele igal aastal.

Kuue Grammy, nelja Brit Awardsi, Oscari, Golden Globe-i ning loendamatute teiste auhindade kavaler sir Elton John on üks prominentsemaid Eestit väisanud muusikuid.

Lauluväljakule püstitatakse Elton Johni kontserdiks nii VIP, Grand-VIP kui erinevate kategooriate istekohad. Samuti on võimalus soetada seisukohti ning soodsaid perepileteid. Kontserdipaika luuakse mitmeid erinevaid restoranide tsoone ning ajaveetmisvõimalusi.

65-aastane Elton John on 250 miljoni müüdud albumiga maailma edukamaid artiste. Ainuüksi kuulus laul “Candle In The Wind” on müünud 33 miljonit koopiat. Johnil on üle 50 Top40-ne hiti ning  seitse number üks albumit USAs.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles