Regina Spektor annab Tallinnas kontserdi

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Regina Spektor
Regina Spektor Foto: Musiccase

4. augustil esineb Tallinnas Kadrioru lossi lilleaias omanäoliste popitõlgenduste, virtuoosse klaverimängu ja laia häälekasutuse poolest tuntud Ameerika laulja-lugudekirjutaja Regina Spektor.

Moskvas juudi perekonnas sündinud, kuid üheksa-aastasena New Yorki emigreerinud lauljatari toob Tallinna tema uusimat, järjekorras kuuendat stuudioalbumit «What We Saw from the Cheap Seats» tutvustav turnee, mis algas möödunud aasta lõpus väljamüüdud esinemistega New Yorgis, Bostonis ja Philadelphias.

Spektori karjäär algas tagasihoidlikult kodulinnas New Yorgis esinedes ja ise oma muusikat välja andes – kaks esimest albumit «11:11» ja «Songs» olid müügil vaid Spektori kontsertidel. 2004. aastal võttis Spektori oma tiiva alla Sire Records ning seal ilmunud album «Soviet Kitch» tõi lauljatarile hetkega üleilmse tuntuse. Järgnevad plaadistused «Begin to Hope» ja «Far» on samuti saanud nii publiku kui ka kriitikute soosiva vastuvõtu osaliseks ja suurendanud veelgi Spektori väga ustavat fännikogukonda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles