Alkomeetrite müüja süüdistab konkurenti pettuses

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rovico juhatuse esimehe Raul Rohtla kinnitusel on Rovicol ainuõigus müüa Eestis ja Lätis Sentech Korea alkomeetreid.
Rovico juhatuse esimehe Raul Rohtla kinnitusel on Rovicol ainuõigus müüa Eestis ja Lätis Sentech Korea alkomeetreid. Foto: Peeter Langovits

Cherry vautšeriportaali ilmusid mõni nädal tagasi müügile alkomeetrid Alcoscan AL5500, mis on sarnased Rovico toodetega Alcoscan 5500 ja Alcoscan Secret. Alkomeetreid Alcoscan AL5500 müüb Adige Invest, mille juhataja Sven Vabamäe kinnitas, et tegu on ehtsate Alcoscani alkomeetritega. «Tegemist on samade toodetega, mida müüakse mujal Euroopas ja nende tootja on Sentech Korea, kelle tootekataloogis kannavad seadmed sama nime,» ütles Vabamäe.

«Selles osas, et see on ehtne Alcoscan alkomeeter, vaidlen ma vastu,» ütles Rovico juhatuse esimees Raul Rohtla. «Toode, mida Adige Invest üritab pakkuda meie kaubamärki kasutades ja jättes tarbijale mulje, et ostetakse sama asi, mida Eesti tarbija on harjunud Alcoscani nime all ostma, on oma mõõteomadustelt oluliselt kehvem. Sellel on olemas algne seadistus 0,5 promilli mõõtmise jaoks,» lisas Rohtla.

Sentech Korea on alkomeetrite müügiks Eestis ja Lätis teinud Rovicoga eksklusiivlepingu. «Sentech Koreal on kõikides riikides olemas eksklusiivesindajad. Eestis ja Lätis on selleks Rovico ja mitte kellelegi teisele nad ei müü ega luba ühelgi enda edasimüüjal müüa, sest nad müüksid siis toodet, mis ei ole mõeldud selle turu jaoks,» selgitas Rohtla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles