Toobal: Seppik ja Varek lähevad koos Reformierakonnaga põhja

Andres Einmann
, postimees.ee päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit Toobal
Priit Toobal Foto: Teet Malsroos / Õhtuleht

Keskerakonna peasekretär Priit Toobal õnnitles irooniliselt Reformierakonda astunud Ain Seppikut ja Toomas Varekit ning ennustas, et mõlemad lähevad koos selle erakonnaga põhja.

«Palju õnne uutele reformikatele! Mulle tundub, et Neinar Seli ja Rain Rosimannus on tublit tööd teinud. Veel mõni aasta tagasi olid Seppik ja Varek kõige kõrgemal positsioonil olnud keskerakondlased, Varek isegi riigikogu esimees ja Seppik minister. Seejärel nad sülitasid oma partei peale, püüdsid möödunud aastal vahetada partei esimeest ja kui see avantüür neil läbi kukkus, siis marssisid minema,» lausus Toobal.

Toobal märkis, et Seppikust ja Varekist on saanud reformierakondlased ja «neil avaneb hea võimalus selle parteiga koos ka põhja minna.».

«Eks nad kuulasid liiga palju reformlaste kiidusõnu ja lasid end neist mõjutada. Aga tibusid loetakse sügisel – ja see on veel mõlemal mehel ees. [Reformierakonnast välja astunud Lääne-Viru maavanem Einar] Vallbaum sai juba oma vitsad kätte,» lausus Toobal.

Mullu kevadel Keskerakonnast välja astunud endised siseministrid Ain Seppik ja Toomas Varek astusid täna Reformierakonda ning kandideerivad sügisestel kohalike volikogude valimistel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles