Päikesetüdrukud sihivad maailmameistriks

Elina Randoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janika võimlemisklubi eliitrühma Sunshine tüdrukud käisid teisipäeva õhtul botaanikaaias eduka hooaja lõppu tähistamas. Pildil vasakult Maris Pagel, Liisa Varblane, Carmen Kukk, Marlen Miilaste, Liisi Vister, Ilona Aigro, Laura Varblane, Evelin Mutli, Helen Linnok ning treenerid Maire Kamarik ja Kristiina Noor. Pildilt puudub Merili Savolainen.
Janika võimlemisklubi eliitrühma Sunshine tüdrukud käisid teisipäeva õhtul botaanikaaias eduka hooaja lõppu tähistamas. Pildil vasakult Maris Pagel, Liisa Varblane, Carmen Kukk, Marlen Miilaste, Liisi Vister, Ilona Aigro, Laura Varblane, Evelin Mutli, Helen Linnok ning treenerid Maire Kamarik ja Kristiina Noor. Pildilt puudub Merili Savolainen. Foto: Kristjan Teedema

Janika võimlemisklubi eliitrühmal Sunshine on tulevikuplaanid kindlalt paigas. Tüdrukud tahavad aasta-paari pärast käes hoida rühmvõimlemise maailmameistri karikat ehk olla absoluutselt parimad.

Tänavu saadi maailmakarika sarjas kolmas koht ja maailmameistrivõistlustel neljas, nii et tipust ei ole enam palju puudu. Arvestades asjaolu, et 15–18-aastastest tüdrukutest koosnevale rühmale oli see meistriklassis võistelda alles teine hooaeg ning suur osa konkurentidest on vanemad ja kogenumad, on see väga hea tulemus.

18-aastane Maris Pagel, üks Sunshine´i vanemaid liikmeid, arvas noorusliku enesekindlusega, et kui arvestada nende endi ja teiste riikide rühmade taset, siis on meistritiitel käeulatuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles