Kroonuaia elanikud võitlevad müra vastu

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liikluskoormust suurendavad Kroonuaia tänaval ka kaugliinibussid, mis kasutavad tänavat linnast välja sõiduks.
Liikluskoormust suurendavad Kroonuaia tänaval ka kaugliinibussid, mis kasutavad tänavat linnast välja sõiduks. Foto: Kristjan Teedema

Kroonuaia tänava elanikud saatsid linnale rohkem kui saja allkirjaga pöördu-mise, milles palusid ümber teha sealse liikluskorralduse, kuna praegune liiklusmüra segab elu tänavaäärsetes korterites.

«Liiklus on siin muutunud üle mõistuse käivaks. Probleem on selline, et pole enam võimalik elada. Oleme pöördunud linna poole üksikisiku tasemel ja  oleme kogunud allkirju, kuid vastused on kõik mittemidagiütlevad,» ütles Kroonuaia tänava elanike esindaja Mare Dre-yersdorff.

Kodanike mure ulatub aastasse 2006, kui Kroonuaia tänava äärde ja vahetusse lähedusse ehitati kolm uut kortermaja. Ühte neist, Kroonuaia 32, ostis korteri ka Dreyersdorff. «Pärisime tol korral linnalt tulevase liiklusskeemi kohta ja meile öeldi, et kui uus sild valmis saab, siis Kroonuaia liikluskoormus väheneb,» meenutas naine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles