Ülenurme näitused said uue kuue

Aime Jõgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Põllumajandusmuuseumi restauraator-mehaanik Kalju Tenn paneb ratta alla ühele 1950. aastatest pärit eksponaadile, Vene vaheltharimistraktorile Universal.
Eesti Põllumajandusmuuseumi restauraator-mehaanik Kalju Tenn paneb ratta alla ühele 1950. aastatest pärit eksponaadile, Vene vaheltharimistraktorile Universal. Foto: Kristjan Teedema

Eesti Põllumajandusmuuseumis Ülenurmel oli eile suure rahvusvahelise konverentsi avamise tõttu sagimist nii mõisas kui mõisapargis, tähelepanu pälvisid aga ka uuenenud väljapanekud äsja remonditud näituste-majas.

Eesti Põllumajandusmuuseumi direktor Merli Sild tutvustas juba päev varem suure uhkusega katuse alla seatud põllumajandustehnika näitust ning soovis jõudu restauraator Kalju Tennile, kes parasjagu veeretas ratast alla ühele väärikale eksponaadile.

Põllumajandusmuuseumi hoovi peal traktoreid muidugi veel jätkub, sest kõik näitusesaali ei mahtunud ning seda aega, mil kogu nende tehnikapark varju alla saab, tuleb direktori sõnul veel oodata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles