Kodus puhkav Kangur: tervisega on seis nadi

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Kangur (palliga) vastaste kaitsjast mööda mängimas.
Kristjan Kangur (palliga) vastaste kaitsjast mööda mängimas. Foto: LaPresse/Scanpix

Enamik korvpallikoondise liikmetest rassib juba üldfüüsilise ettevalmistuse treeningutel, mõned hiljem hooaja lõpetanud mängijad ühinevad nendega 8. juulil. Koondise kapten Kristjan Kangur lükkab kaaslastega liitumise aga veelgi kaugemasse aega – esmalt tahab ta saada korda viimasel ajal jukerdanud tervise ja veidike puhata.


 

«Tervisega on seis päris nadi,» tunnistas teisipäeva hilisõhtul Itaaliast Eestisse saabunud korvpallur. «Kogu play-off oli seepärast õnnetu. Terve hooaja püsisin tervena, aga lõpuks jäi esimese asjana haigeks selg, seejärel väänasin hüppeliigest ja lõpuks venitasin kubemelihast.» Hüppeliiges on nüüdseks paranenud, kuid selg ja kubemelihas vaevavad mängumeest endiselt. Kangur käis juba Itaalias arstide vastuvõtul ja kuulis, et vähemalt esialgu ta lõikust ei vaja. Kindluse mõttes laseb ta end ka Eesti arstidel üle vaadata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles