Lasnamäel sai kaheksa-aastane poiss õhupüssi kuulist vigastada

Andres Einmann
, postimees.ee päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õhupüss. Foto on illustratiivne.
Õhupüss. Foto on illustratiivne. Foto: Aldo Luud / Õhtuleht

Tundmatu kurjategija lasi eile õhtul Tallinnas Lasnamäel Kärberi tänaval õhupüssist kaheksa-aastast poissi, kes sai vigastada, politsei alustas juhtunu uurimiseks kriminaalmenetlust.

Politsei sai eile kella 21.10 ajal teate, et Kärberi tänaval maja hoovis sai 8-aastane poiss pihta õhupüssi kuuliga, mis tabas õlga. Kiirabi viis poisi haiglasse, aga ta on nüüdseks juba kodus, tema tervislik seisund on hea, ütles politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Andres Sang Postimehele.

Politsei alustas juhtunu uurimiseks kriminaalmenetlust avaliku korra raske rikkumise paragrahvi tunnustel. Kohtus süüdimõistmisel võib sellise teo eest karistada rahalise karistuse või kuni viieaastase vangistusega.

Praegu kedagi kahtlustatavana kinni peetud ei ole, kuid politsei tegeleb aktiivselt laskja väljaselgitamisega.

Poisi ema Angelina ütles venekeelsele Postimehele, et kurjategija lasi poisi pihta viiekorruselisest paneelmajast.

«Mu poeg oli just koju tulemas, kui ta peatus hetkeks viiekorruselise paneelmaja ees, et teise poisiga rääkida. Sel momendil tabas poisi õlga samast majast lastud õhupüssi kuul,» rääkis poisi ema.

Kiirabi toimetas poja haiglasse, kust ta sai pärast esmaabi koju. «See läks õnnelikult, et mu pojast pärast kuulitabamust invaliidi ei saanud,» rääkis naine.

Politsei palub kõigil, kes teavad võimalikku laskjat, anda sellest teada politsei telefonidel 5244648, 6124810 või 110.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles