Tallinn Star Weekendi avakontserdi suurimaks staariks punasel vaibal oli Savisaar

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinn Star Weekendi avakontserdiks olnud tipptenor José Carrerase kontserti nautis Tallinna lauluväljakul 5000-6000 inimest, silma järgi otsustades oli melu rohkem kui hiljuti samas aset leidnud Rock Summeril. Punase vaiba suurimaks staariks oli Tallinna linnapea Edgar Savisaar, kohal olid aga ka lauluväljaku direktor Riho Rõõmus, Riigikogu liige Toomas Tõniste abikaasaga, europarlamentäär Ivari Padar abikaasaga, telenägu Kristiina Heinmets, moekunstnik Anatoli Ein jt.

Linnapea Edgar Savisaar ütles intervjuus Tallinncityle, et on José Carrerase muusika austaja ning kõik lood, mida maestrol on tänase kontserdi ajal kavas esitada, on ühtviisi head. Ta rääkis ka, et  raekojas kuulsa laulja auks korraldatatud vastuvõtul kõnelesid nad vastuvõtu avanud ETV tütarlastekoorist,  kes oma valikuga Eesti rahvamuusikast maestrole muljet avaldasid.

Samuti soovitas linnapea maestrol rohelise ja kultuurse Tallinnaga lähemalt tutvuda. Mida arvab Savisaar mõttest korraldada igal aastal Tallinna lauluväljakul mõni klassikalise muusika konsert, vaata videost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles