Rõõmus: meelelahutusäri on õnnemäng

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aasta 2012. Tallinna lauluväljaku juhataja Riho Rõõmus.
Aasta 2012. Tallinna lauluväljaku juhataja Riho Rõõmus. Foto: Laura Oks

Tallinn Star Weekendil küsis Tallinncity videointervjuus Tallinna lauluväljaku direktorilt Riho Rõõmuselt, milline üritus võiks lauluväljakule tuua sada tuhat inimest.

«Meelelahutusäri on õnnemäng – kas see, mida korraldaja pakub, vastab ka inimestele meeleolule ja ootustele, rääkis Rõõmus. Kui selle hästi ära tabad, tulebki lauluväljakule sada tuhat inimest,» nentis Rõõmus.

Praegu üritavad paljud kontserdikorraldajad Rõõmuse sõnul nostalgialainet oma kasuks pöörata. «Pakkumine järjest kasvab, kõik tahaks teha suurt ja menukat asja, tehakse aga ka väikseid ja menukaid asju, kõik need ootavad publikut, kuid inimesed annavad eurot taskust ikka väga kitsilt välja,» ütles lauluväljaku juht.

«Kas siis, kui Rock Summeri pilet oleks olnud viis eurot, oleks sada tuhat inimet kohale tulnud? Kahtlen selles,» lisas ta.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles