Rahulolev Mikk Pahapill: mõnel päeval on 8100 punkti magusam kui 8300

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mikk Pahapill.
Mikk Pahapill. Foto: TOOMAS TATAR/PM/SCANPIX BALTICS

«Ilus päev! Tore on kodus võistelda ja tunda, et terve koondis on ühise asja pärast hasarti täis,» sõnas kümnevõistleja Mikk Pahapill. Pärast kaks aastat kestnud pausi läbis ta taas kümnevõistluse, kogus 8099 punkti ja aitas Eesti koondise Euroopa karikavõistluste superliigas pronksmedaliteni. «Mõnel päeval on 8100 punkti magusam tulemus kui 8300. Tulingi võistlema selleks, et koguda üle 8000 punkti (MMi B-norm – toim) ja aidata Eesti koondist.»

Pahapilli, kes tegi viimase kümnevõistluse 2011. aasta suvel ja on vahepeal maadelnud erinevate vigastustega, võistluse keerulisemad hetked jäid esimesse päeva, kus ta kaotas liiga palju punkte kuulitõukes ja kõrgushüppes. Esimese viie alaga kogus ta 4005 punkti ning seda arvestades oli ta oma lõpptulemusega rahul.

«Koguda teisel päeval 4100 punkti on hea tulemus, parem summa jäigi kuulitõukesse ja kõrgushüppesse,» leidis ta. «Teisel päeval tundsin end hästi. Pärast õlavigastust õnnestusid odavise ja teivashüpe esimest korda korralikult. Odaviskes sain ju alavõidu ka kätte! 1500 m jooksus läksin püüdma just sellist aega, mis tuligi. Leian, et see oli hea jooks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles