Liiklus, tuli ja vesi nõudsid poole aastaga 65 inimelu

Andres Einmann
, postimees.ee päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: SCANPIX

Poole aastaga hukkus liikluses, tulekahjudes ja veeõnnetustes 65 inimest, mida on võrreldes mullu esimese poolaastaga 40 võrra vähem. 2012. aasta kuue kuuga nõudsid liiklusõnnetused, tulekahjud ja vesi 105 inimelu.

Seejuures on tänavu vähenenud nii liiklus-, tule- kui ka veesurmad. Liikluses hukkus poole aastaga 26, tulekahjudes 21 ning uppus 18 inimest. Liiklussurmasid on võrreldes eelmise aastaga 21, tulesurmasid 15 ja uppumisi nelja võrra vähem.

Kuigi tänavu on liiklusõnnetustes hukkunuid ligi kaks korda vähem kui mullu samal ajal, on surmaga lõppenud liiklusõnnetuste arv viimastel kuudel võrreldes aasta algusega oluliselt kasvanud ja juuni oli 11 hukkunuga selle aasta ohvriterohkeim kuu. Mais hukkus liiklusõnnetustes kaheksa, aprillis kolm ning jaanuaris ja veebruaris kaks inimest. Märts oli lähiajaloos esimene kuu, kui liiklusõnnetustes ei hukkunud ühtegi inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles