Matias Aguayo toob Hetkesse rütmilise tantsupeo

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Hetk

Kesklinna uusimas peo- ja söögikohas Hetk läheb nädalavahetusel tantsuks: reedel, 5. juulil kell 23 algav Matias Aguayo live-kontsert jätkub rütmilise tantsupeoga, DJ on Jaagup Jalakas.

Kölnist Santiagosse, Santiagost Pariisi, Pariisist Berliini - Matias nimetab end rahva produtsendiks, ta on vaba hing, tuntud kui ühtsustunde kuulutaja. Tema muusika on eristuv, seiklusterohke ja lõbus - nagu ta isegi. Läbiv joon Matiase muusikas on kindlasti rütmidega töödeldud vokaalid ja trummipõrinad.

Aguayo tutvustas end maailmale milleniumi alguses plaadifirma Kompakt alt duoga Closer Musik, tema läbimurre sooloartistina oli aga aastal 2005 albumiga «Are You Really Lost», tal on ette näidata kõvasti singleid, kõige kuulsam neist ilmselt sensuaalselt vokaalne «Minimal». Aguayo viimast albumit «The Visitor» võib pidada senistest kõige perkussiivsemaks. Lindistatud maailma eri paigus, annab plaat edasi kergelt sürrealistlikke alatoone.

Kõige selle kõrval jõudis mees ka püsti panna oma plaadifirma Cómeme, keskendudes lõunamaistele rütmidele - cómeme tähendus tuleneb hispaania keelest: keha, mis annab end ära.

Piiratud kogus sooduspileteid on eelmüügis 10 euroga, kohapeal maksab pilet Hoovi kaardiga 12, muidu aga 15 eurot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles